Ange undertext här

Behöver du kontakta oss?

Rätta Utrymmet För Din Titel

Ange undertext här

Första tjänsten

Klicka här och börja skriva. Porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit.

Andra tjänsten

Klicka här och börja skriva. Eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque.

Tredje tjänsten

Klicka här och börja skriva. Quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit.

Konfirmationsläger i England

Det är ingen tillfällighet att man väljer att skicka sitt barn med oss. Vi har lång erfarenhet av läger i England. Vi är samma ledarbesättning år efter år, präster såväl som fritidsledare. Vi har dessutom etablerat ett mycket nära och fint samarbete med våra värdfamiljer, vilket gör att vi vet att vi har det bästa sommarhem ditt barn kan tänka sig.

Uppföljningen viktig

Om du till detta lägger att ingen arrangör lägger ner så mycket arbete före och efter Englandsresan som vi gör, att ingen följer upp de engelska familjerna som vi gör, då har du några av de tunga argumenten varför t.ex. flera familjer skickat både två och tre barn till oss år efter år.

Till konfirmanden

Konfirmandtiden är kanske den viktigaste perioden i en ung människas liv. Det är brytningstiden mellan barn och vuxenvärlden. Då får vi som präster en unik möjlighet att ge ungdomarna en inblick i den fina skatt, som kyrkan förvaltar.

Att få kombinera konfirmationsläsning med en härlig sommarmånad i England, med allt vad det innebär av språkträning och upplevelse av ett främmande land, är nog det största man kan få uppleva som tonåring. Vi präster som ansvarar för Lunds Studieresors konfirmationsläsning i England, är därför glada att ännu ett år kunna erbjuda denna fina möjlighet.

Eastbourne​

Eastbourne är vår trevliga kursort i England. En stad vi engelska kusten i söder ( 93 630 invånare). Här bor vi i engelska värdfamiljer.
Många av familjerna har varit med oss alla åren och vänskapsband har knutits med de respektive svenska familjerna. Eastbourne har fördelen att vara en lugn och fin stad samtidigt som den kan erbjuda alla de nöjen och aktiviteter som en svensk tonåring kan önska inklusive några städade och mycket populära disko.

Resan

Den utgår med flyg ifrån Stockholm Arlanda.
Vidare transport från Gatwick flygplatsen till vår kursort.
För mer information klicka här